Brinza de vaci o amestecati cu 8 galbenusuri si zaharul.Dupa omogenizare bateti 8 albusuri spuma si apoi amestecati cu brinza de vaci.
Ungeti o tava cu ulei si incepeti sa puneti pe rind cite o foaie(fiecare foaie o ungeti cu ulei amestecat cu apa).Eu pun cite 4 foi.Turnati cmpozitia de brinza si apoi puneti alte 4 foi unse fiecare cu ulei amestecat cu apa.Deasupra ungeti cu oul ramas.Dati la cuptor 20 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii