Ingrediente
900 g carne tocata de manzat, 2 linguri ulei, 2 catei de usturoi pisat, 4 linguri pasta de tomate, 3 linguri sos worcesterhire, Pentru stratul de carofi:, 1,4 gk cartofi, 300 g pastarnac, 4 linguri lapte, 50 g cascavalras, 1 legatura partrunjel tocat, 2 linguri parmeza ras(sau dupa preferinta)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
Se face pireul din cartofi si pastarnac in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.
Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de pireu,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.
Se coace timp de 30 min pana se rumeneste.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
Felicitari.