Cartofii se fierb in coaja dupa care se curata si se dau pe razatoare, se amesteca cu sare, piper si faina cat cuprinde ca sa devina un aluat nelipicios, se rup bucati mari cam cat un mar si se intind cu sucitorul, sa aiba o forma de clatita, se prajesc in ulei si se pot manca cu branza, cascaval sau asa pur si simplu. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii