Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011
Ingrediente
Pt.2 portii:, 12-14 cartofi potriviti, 200 g cascaval afumat, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata cartofi, se spala si se razuiesc prin razatoarea mare se pune sare, piper se amesteca bine si intr-o tigaie se pune putin ulei,cand e incins se pune cartofi.
Se rumeneste pe o parte apoi se intoarce pe cealalta parte,iar cand e facut pe ambele parti se pune cascavalul si se indoaie in jumate se mai lasa apoi putin pana se topeste cascavalul, apoi se ia si se poate servi.
Simplu, usor si gustos!
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de cartofi cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate