Eu incep reteta cu pregatirea umpluturii: curat dovleacul, il dau prin razatoarea mare, il pun la calit cu zahar, scortisoara, zahar vanilat , coaja de lamaie si untul pana cand scade. Las umplutura sa se raceasca si adaug nuca maruntita. Pregatesc apoi aluatul amestecand toate ingredientele enumerate. Praful de copt il sting in lapte. Aluatul il impart in doua, tapetez tava cu hartie de copt, intind prima foaie, o asez in tava, intind pe toata suprafata umplutura gata pregatita, apoi a doua foaie deasupra. Acest aluat trebuie lucrat foarte repede sa nu apuce sa creasca pentru ca se va rupe la intins. Bag tava la cuptorul preincalzit la 180 gr. si dupa 40 min. o scot din cuptor, o portionez (asa calda) si o pudrez. O scot pe platou cand s-a racit. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii