Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe foc mic.
Foietajul(eu am folosit foietaj din comert)se intinde in doua foi potrivite cu tava din dotare, care se stopeste cu apa, foietajul avand destula grasime. Daca se unge cu ulei se va rumeni partea de jos prea mult. Prima foaie se aranjeaza in tava in asa fel incat marginile sa se ridice putin pe marginea tavii. Se presara gris, si apoi se aranjeaza merele calite peste care se presara scortisoara. Se acopera cu cea de-a doua foaie, se da la cuptor pentru cca. 30 minute, pana cand placinta se rumeneste.
Se taie patrate. Eu am turnat pe deasupra sosul lasat de mere la calire, pe care am preferat sa nu-l pun in tava, am scurs merele. E foarte gustoasa asa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii