Se framanta un aluat din faina ,drojdie,galbenurile(4)sare,zahar si cele 700 ml apa calduta,se lasa un pic mai moale,cand este aproape terminat se pune uleiul si se mai framanta pana la incorporarea lui.Se lasa sa dospeasca cel putin 45 de minute.
Se unge masa cu ulei si apoi luam din aluat cate o bucata de marimea unui mar,o intindem pe masa, punem umplutura de branza proaspata de vaci amestecata cu stafide maruntite si 2 lingurite de zahar brun.
Se pune o tigaie de teflon pe foc la incins cu o lingurita de ulei,apoi punem placinta la prajit si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.Aceasta placinta se tine cam 4 minute pe o parte si 4 minute pe cealalta parte.Le putem servi cu smantana pe deasupra.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii