Din ingredientele pentru aluat se frământă un aluat potrivit de tare care se lasă la crescut cca.30 min.
Brânza se amestecă cu gălbenuşurile,smântâna şi mărarul tocat.
După ce aluatul a crescut,se rupe câte o bucăţică de cocă, pe planşeta unsă cu ulei se întinde ,se pune o lingură de compoziţie şi se pliază.Marginile se lipesc bine şi se crestează plăcinta la mijloc cu un cuţit .
Plăcintele se coc în ulei incins.
Se aşează în farfuria pe care s-a pus un şervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea.
Sunt bune calde dar...mai bine le mâncaţi reci,alături de un pahar de lapte bătut.
Le puteţi face mai mici decât le-am făcut eu şi le puteţi servi reci,aături de o bere cu prietenii.
Bon appetit!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii