Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul, iar dupa ce le-am incorporat punem si faina treptat pana obtinem un aluat moale si elastic, dar nelipicios. Il lasam la crescut, intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.
Branza o radem, patrunjelul spalat il tocam si il amestecam cu branza.
Dupa ce aluatul a crescut, il framantam cat sa scoatem bulele de aer, il rulam si il taiem in 10-12 bucati egale.
Tapetam masa de lucru cu faina, iar cu ajutorul unui facalet/sucitor intindem fiecare bucatica de aluat si o umplem cu o lingura de branza.
Pt a nu iesi branza din aluat la prajit, marginile le apasam cu o furculita.
Le prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe hartie absorbanta.
Sunt ca niste langosi doar mult mai pufosi si gustosi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii