autor:

Fara foto

» » Aperitive

Placinte cu branza

Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Ingrediente
1 pachet foi de placinte , 500 gr branza de vaci , 3 oua, 200 ml ulei de floarea soarelui , 1 ceapa alba, 1 lingura sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute pe o masa presarata in prealabil cu faina.



In acest timp se pregateste umplutura de branza - branza de vaci se amesteca cu 3 oua, sare (aproximativ 1 lingura) si ceapa alba taiata marunt.



Cu sucitorul intindeti foaia de placinta ca sa fie subtire, dupa care cu pensula se unge in strat subtire toata suprafata cu ulei. Se aseaza uniform umplutura de brinza.



Se ridica o margine de foaie si se ruleaza treptat pina se primeste o rulada pe care o taiati in bucati egale.



Asezati bucatile taiate in tava de cuptor unsa cu ulei. Se tine la cuptor 45-50 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
PLACINTE CU BRANZA

PLACINTE CU BRANZA

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar si apa cat cuprinde, se lasa un pic mai moale,

16 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce

Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre

5 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinte 
  • 500 gr branza de vaci 
  • 3 oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui 
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura sare

Raporteaza reteta

Retete
de Eugen
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Boikos - painicele