Placinte cu branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Placinte cu branza

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinte
  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute pe o masa presarata in prealabil cu faina.

In acest timp se pregateste umplutura de branza - branza de vaci se amesteca cu 3 oua, sare (aproximativ 1 lingura) si ceapa alba taiata marunt.

Cu sucitorul intindeti foaia de placinta ca sa fie subtire, dupa care cu pensula se unge in strat subtire toata suprafata cu ulei. Se aseaza uniform umplutura de brinza.

Se ridica o margine de foaie si se ruleaza treptat pina se primeste o rulada pe care o taiati in bucati egale.

Asezati bucatile taiate in tava de cuptor unsa cu ulei. Se tine la cuptor 45-50 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise