1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei.
2. Se intinde foaia si se decupeaza cu o cana rotocoale in care se aseaza o lingura de umplutura si se lipeste.
3. Se aseaza hartie de copt in tava de la aragaz, se unge cu unt si se incinge.
In tava incinsa se aseaza placintelele si se dau la cuptor timp de 15-20 minute.
Se scot pe un cos si se lasa sa se racoreasca.
4. Se servesc cu compot sau cu iaurt.
Eu le-am servit cu compot de piersici, dar la fel de bine merg servite si cu iaurt de oaie. Sunt delicioase.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii