Am dizolvat drojdia cu zahar si am framintat un aluat putin mai moale, am lasat sa creasca la caldura,
l-am impartit in 17 mingiute de 100 g, l-am lasat iar sa creasca la cald, pe masa de lucru si apoi am lucrat fiecare mingiuta de aluat in parte : am uns bine masa si miinile cu ulei si am intins aluatul, am pus umplutura, am pliat in 2, am lipit bine marginile si apoi le-am copt pe lespede, la foc mic.
Am facut placintele cu brinza dulce si stafide, cu mere aromate si bogate in scortisoara, cu varza calita, piperata din belsug si cu brinza Focsani.
Vreau sa va spun ca de cind am fost la Alba Iulia, numai la placinte mi-a stat capul asa ca nu m-am lasat pina nu am probat reteta Menucai si au iesit minunate !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii