Reteta postata pe: 24 aprilie 2010
Ingrediente
-2 platici, -2 cepe, -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza), -1 ardei, -1 legatura usturoi verde, -1 legatura ceapa verde, -5 rosii, -500 ml bulion, -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca), -1 lamaie, -piper Cayenne, -maghiran, -ghimbir, -ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Am pus pestele intr-o tava si m-am apucat de preparat sosul. Am rumenit 2 cepe taiate solzisori in ulei, apoi am pus morcovul dat pe razatoarea mare, ardeiul taiat fideluta, legatura de usturoi si cea de ceapa taiate ca la salata si le-am mai calit putin pe toate. Apoi am pus rosiile taiate felii, cei 500 ml de suc de rosii si putina apa. Am fiert 15 minute dupa care am stins si am pus patrunjelul. Am pus apoi toata compozitia peste peste, l-am acoperit bine cu sos, deasupra am pus sferturi de felii de lamaie si am introdus in cuptorul incins timp de 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate