Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul de apa,se da prin faina,prin aluatul facut ca pentru snitele din ou,faina si apa minerala si se prajeste in ulei incins.
Se caleste ceapa cu delikat,se adauga orezul,se mai caleste un pic si se adauga 3 pahare de apa.Se lasa la fiert.
Se calesc si legumele si se aseaza toate pe un platou.Se orneaza cu feliute de lamaie.
Este suficient pentru 4 persoane.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii