Autor:
Marian (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 martie 2012
Ingrediente
500 g ficatei de pui, 300 g sunculita taraneasca sau kaizer, branza de vaci, un borcan de ciuperci champignon, 1 morcov, 2 cepe medii, 4 graunti de usturoi, malai, patrunjel, piper, sare, maghiran, cimbru, boia dulce de ardei, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura de ulei. Se adauga o lingurita de sare, un praf de boia dulce si un praf de piper. Cand compozitia este gata, se scoate si se acopera cu un capac. Se pun la prajit ficateii, cu o lingura de ulei, un praf de maghiran, sare si cimbru. In paralel de pregateste mamaliguta. Cand ficateii sunt gata, se aseaza pe platou, alaturi de garnitura, branza de vaci, mamaliga, peste care se adauga smantana si patrunjel. Pofta buna!
mihai (Chef de cuisine) , 07 martie 2012
Consistenta dar gustos!*****