autor:

Daniela_Gherca

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne

Platouri festive

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2016

Ingrediente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+ sunca de porc (facute de casa si afumate)

2.Platou cu salata de icre si salata de telina pe felioare de paine+ vol-au-vent umplut cu bucatele de jambon prajit si castraveti murati amestecate cu maioneza si ornat cu ceapa rosie+ Felie de castravete cu felioare subtiri de jambon, branza feta si chiftelute impifte cu scobitori

3. Bachetele crocante + Saratele cu telemea

4. Racituri

5.Ciolan de porc la cuptor si castraveti murati;

6. Desert: Cozonac cu crema de cacao si Prajitura Alba ca Zapada

7. Nelipsitele fructe!
Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri festive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

21 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

10 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Altfel de parjoale