autor:

stoian nicolae

» » Retete de post

Pluta cu creveti

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Creveti 3 buc,ciuperci nameko,sparanghel verde,usturoi ,ulei masline,vin alb demi-sec,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se spala sau daca sunt la borcan in ulei se pun la scurs,sparanghelul se curata cu economicul de coaja si se fierbe in apa clocotita circa 2 minute dupa care se scoate in apa cu gheta pentru asi pastra culoarea .usturoiul se curata si se taie lame.Se ia o tigaie in care se soteaza creveti impreune cu usturoiul in ulei de masline ,se pune sare si piper dupa gust si se stinge cu putin vin dupa care se pune un capac si se lasa 1 minut la foc mic pentru a se inabusi.Intro alta tigaie se soteaza sparanghelul si ciupercile in ulei de masline sare si piper.cind cestea sunt gata se aseaza sparanghelul in forma de pluta ,iar ciupercile intre sparanghel,iar creceti linga acestea si se pune jiul format de la creveti peste acestia.
pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pluta cu creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se spala fasolea si se curata. Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei incins, apoi se

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Negresa cu gem si nuca

Negresa cu gem si nuca

Se amesteca faina, cacaua, nuca maruntita. Se adauga apa, uleiul si gemul. Adaugam si praful de copt

5 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Bun si frumos prezentat!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Bine ai venit printre noi. Mie nu-mi plac fructele de mare, dar poza ta arata foarte bine.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Creveti 3 buc,ciuperci nameko,sparanghel verde,usturoi ,ulei masline,vin alb demi-sec,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

vera (Chef de cuisine)

Bun si frumos prezentat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocanita de ceapa