Pollo alla Cacciatora

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pollo alla Cacciatora

Ingrediente

  • - 5-6 pulpe de pui
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 cutie rosii bucati (400ml)
  • - 250 gr ciuperci
  • - 200 gr masline verzi (negre)
  • - 1 ardei gras
  • - 1 frunza dafin
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1 lingurita oregano
  • - ulei de masline
  • - sare, piper

Mod de preparare

Din nou trebuie sa aduc multumiri lui Bogdan (blogculinar.ro) pentru aceasta mancare incantatoare si plina de arome!

Condimentam pulpele cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Intre timp tocam ceapa, pisam usturoiul, taiem cubulete mici ardeiul si feliem maslinele. Daca pulpele sunt gata, le scoatem si le punem deoparte. In acelasi ulei calim ceapa cateva minute, apoi adaugam si usturoiul si mai lasam circa 1 minut sa se caleasca impreuna. Adaugam ardeiul, ciupercile, maslinele, cutia de rosii, frunza de dafin, cimbrul si oregano, condimentam cu sare si piper. Lasam sosul pe foc mediu cam 15-20 minute, dupa care punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent cu capac, le acoperim cu sosul de rosii si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise