Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi se frig carnatii , se scurg bine , se despica pe mijloc si se scoate carnea tocata din ei.Se ia o cantitate din pasta de ou cu cascaval se pune in causul palmei si la mijloc se pune carne din carnati.Se modeleaza 4 astfel de mingiute care apoi se tavalesc prin tocatura de verdeata si respectiv de ardei rosu.Se fac cate 2 din fiecare.Apoi se taie usor ceapa nu foarte adanc in 4 parti si se scoate cu grija fiecare ''polonic'' cu codita cu tot.In polonice punem migiutele de ou umplute cu carne de carnati.Se orneaza cu picaturi de ketchup si o frunza de patrunjel.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii