Ingrediente
Avem NEVOIE de :, , 1 kg carne vita tocata, 2 oua, 80 g pesmet, 4 catei usturoi, sare, piper, -------, 8 felii cascaval Ceddar, 8 felii sunca Praga, 80 g baby-spanac, 200 g piept porc fiert feliat, 1 ardei gras rosu, 16 oua prepelita, 80 g baby-morcov, 100 ml vin alb
Dificultate: Medie | Timp: 1h 45 min
27 voturi
Mod de preparare
Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.
Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt.
Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.
Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec.
Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca.
Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu.
Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.
Procedam la fel si cu a doua rulada.
Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.
Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.
Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Adina , 15 ianuarie 2018
Arata foarte bine si e f delicioasa...Felicitari pentru reteta!
Nemeth Carmen , 06 ianuarie 2018
Excelenta rețetă , abia aștept să o prepar !