autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2017

Ingrediente
Pentru 10 portii:, Coasta de porc si burta 3 kg, fasole alba 200 gr, fasole rosie conserva 300gr, naut conserva 300gr, linte 500 gr, soia boabe 100 gr, rosii conserva 500gr, pasta de tomate 100 gr, ceapa rosie 200gr, morcovi 100gr, sare, piper, paprika, foi de dafin, chimen, usturoi 50gr, ardei iuti tocati, ulei vegetal 100ml, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si curatata se taie bucati de 100 gr. (3 la portie) si pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si morcovii curatati se taie cubulete.Fasolea alba muiata cateva ore in prealabil se fierbe. Lintea se fierbe.Soia boabe muiata in prealabil se fierbe. Nautul si fasolea la conserva se scurg de apa din conserva si se spala sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se toaca.

Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se pastreaza supa. Fasolea si soia se scurg de apa cand sunt fierte.

Ceapa si morcovii se soteaza in ulei cu supa din carne, cand s au muiat se adauga pasta de tomate si rosiile din conserva si ardeii tocati, impreuna cu toate condimentele.

Se asaza carnea intr o tava inalta,sau intr o caserola sau in vase mici de lut in portii individuale. Peste carne se asaza cele 5 feluri de boabe amestecate,se adauga sosul si supa de la carnea de porc, atat cat este nevoie sa cuprinda carnea si fasolea. Se dau la cuptor, acoperite, sa scada usor, iar spre sfarsit se lasa descoperite ca sa se rumeneasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu 5 cinci feluri de boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa sarata pana se inmoaie. Se curata legumele,se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • Coasta de porc si burta 3 kg
  • fasole alba 200 gr
  • fasole rosie conserva 300gr
  • naut conserva 300gr
  • linte 500 gr
  • soia boabe 100 gr
  • rosii conserva 500gr
  • pasta de tomate 100 gr
  • ceapa rosie 200gr
  • morcovi 100gr
  • sare
  • piper
  • paprika
  • foi de dafin
  • chimen
  • usturoi 50gr
  • ardei iuti tocati
  • ulei vegetal 100ml
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Aripi de curcan cu portocale, la cuptor