Se spala carnea sub un jet de apa rece si se taie in bucati potrivite.
Se taie legumele in cuburi (puteti pune si ciuperci), si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu carnea si un praf de sare si piper. Se dizolva cubul de porc intr-o cana cu apa calduta si se toarna peste legume.
Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune la cuptor la foc potrivit (gaz6/200°C) pentru 1 ora. Indepartati folia de aluminiu cu 20 de minute inainte sa fie gata. La final se presara partunjelul tocat si se amesteca(eu nu am avut patrunjel dar a a fost buna si asa).
POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii