1.Porumbeii curatati si spalati se taie in jumatati si impreuna cu maruntaiele se acopera cu apa,se pun la fiert impreuna cu 2 morcovi mari intregi ,curatati de coaja ,un pastarnac curata, o ceapa rosie taiata in 4,2 foi de dafin,un praf de sare,timp de 30 minute(in oala sub presiune ar fi ideal).
Se curata zarzavatul ramas,se spala si se taie ceapa julien,ardeii cubulete,ciupercile se feliaza subtirel,catelul de usturoi se feliaza si el,rosiile se oparesc ,se curata de pielita si se taie cubulete mici,morcovul si pastarnacul fiert se taie rondele.
2. Carnea fiarta se scoate din supa ramasa si se rumeneste un pic iar in uleiul ramas sotam un pic legumele.Intai ceapa si ardeii apoi ciupercile iar cand legumele se inmoaie se adauga rosiile maruntile,se sareaza si pipereaza dupa gust iar in momentul cand scade sucul lasat se adauga rondelele de morcov si pastarnac,se da la o parte de pe foc si se presara verdeata tocata fin.
Se servesc porumbeii alaturi de legumele sotate si mamaliguta fierbinte.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii