Ingrediente
2 porumbei mari,2 cepe rosii, un catel mare de usturoi,2 morcovi,un pastarnac,un ardei rosu,un ardei gras verde,2 rosii mari,300 g ciuperci Champignion(eu am avut congelate),2 foi de dafin,sare,piper,marar verde si cateva fire de busuioc, ml ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se curata zarzavatul ramas,se spala si se taie ceapa julien,ardeii cubulete,ciupercile se feliaza subtirel,catelul de usturoi se feliaza si el,rosiile se oparesc ,se curata de pielita si se taie cubulete mici,morcovul si pastarnacul fiert se taie rondele.
2. Carnea fiarta se scoate din supa ramasa si se rumeneste un pic iar in uleiul ramas sotam un pic legumele.Intai ceapa si ardeii apoi ciupercile iar cand legumele se inmoaie se adauga rosiile maruntile,se sareaza si pipereaza dupa gust iar in momentul cand scade sucul lasat se adauga rondelele de morcov si pastarnac,se da la o parte de pe foc si se presara verdeata tocata fin.
Se servesc porumbeii alaturi de legumele sotate si mamaliguta fierbinte.
Pofta buna!