*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa se spala si se taie codita*capatina de usturoi de curata de frunze si cu ajutorul unui cutit punem pe foc pentru a se coace putin*toate aceste ingrediente le punem la foc impreuna cu 1,5 litri apa si invirtim pina ce se inmoaie frunzele*adaugam sare si ulei si lasam sa fiarba cca 35 minute*scoatem cartofii si ceapa si le mixam apoi le adaugam in tocana* trecem printr-un jet de apa nautul si il adaugam in tocana *adaugam si paprika si mai lasam citeva minute pe foc.servim.pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii