Aluatul se pregateste astfel:
Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.
Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.
Umplutura se pregateste astfel:
Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.
Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.
Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii