Potcoavele sau cornuletele cu nuca sunt minunate!
Batem untul pe care l-am lasat la temperatura camerei cu zaharul, apoi nuca, sarea si faina, facem un aluat tarisor. Punem aluatul la rece 30 min.
Presaram faina pe masa si facem un baton lung din aluat, taiem bilute de aceiasi marime. Luam fiecare biluta si o rasucim pe masa pana se face lunga si apoi o incovoiem si o punem in tava. Pare complicat la descriere dar e doar o joaca de copii.
Dupa ce s-au copt, le dam prin zaharul pudra si le punem pe un platou.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii