Ingrediente
1 legatura de creson proaspat(cca.200g), 3 mere
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
5 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Sucuri si compoturi de fructe
Ingrediente
1 legatura de creson proaspat(cca.200g), 3 mere
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
5 voturi
Luana (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011
Nu.Rorippa nasturtium sau popular "nasturel".Este una din cele mai timpurii culturi in tarile civilizatiei antice;Egipt,Grecia antica ,Roma.Este un fel de ruda cu galbenelele.Are un gust placut,picant,asemanator cu al mustarului.La gatit se foloseste in special la prepararea carnii si a pestelui.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011
Cresonul este laptuca?
Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2011
O minunatie de bautura plina de vitamine !*****
Redusa
10 min
5 voturi
Luana (Chef de cuisine)
Nu.Rorippa nasturtium sau popular "nasturel".Este una din cele mai timpurii culturi in tarile civilizatiei antice;Egipt,Grecia antica ,Roma.Este un fel de ruda cu galbenelele.Are un gust placut,picant,asemanator cu al mustarului.La gatit se foloseste in special la prepararea carnii si a pestelui.