Intr-un castron se freaca galbenusurile (de la cele 4 oua) cu 200g zahar, se adauga cacaua, untul ( la temperature camerei), praful de copt, laptele si faina. Intro tava unsa si tapetata cu faina, se rastoarna aluatul (care curge) si se introduce in cuptorul dinainte incalzit, pt. 30’. Intre timp batem albusurile cu 250g zahar, pana obtinem o spuma densa. Scoatem prajitura coapta si asa calda, o acoperim cu un strat de dulceata, apoi presaram nuca macinata si deasupra repartizam uniform, spuma de albus, peste care radem ciocolata. O mai punem in cuptor putin, sa se intareasca spuma. Se taie cu un cutit umezit, dupa ce prajitura s-a racit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii