Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga cate o lingura de zahar. Cand s-a topit zaharul se adauga pe rand faina, cacao, ulei, esenta si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Compozitia se da la cuptorul incins in prealabil la foc iute 10 min si la foc mic inca 10 min(se incearca cu scobitoarea).
Ciocolata se topeste la baie de abur se abauga cativa stropi de ulei si cand se racoreste se adauga peste untul frecat spuma cu zaharul pudra. Se adauga esenta, nessul si nuca macina.
Crema obtinuta se adauga peste blatul rece, deasupra se intinde frisca si se orneaza cu nuca macinata sau cu ciocolata rasa dupa preferinte. (E preferata baietelul meu "Adu").
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii