Preparam foile: oul, zaharul, untul, mierea se pun intr-o cratita teflonata, sa nu se lipeasca, se aseaza pe foc mic si se amesteca bine pana obtinem o pasta densa. Se ia cratita de pe foc, se adauga bicarbonatul de amoniu pe care l-am stins cu laptele fierbinte, amestecam bine, apoi adaugam faina. Se framanta foarte bine aluatul, apoi coacem 4 foi pe dosul tavii unse cu untura si tapetata cu faina.
Preparam crema: vaniliile, grisul, zaharul, se amesteca bine, se subtiaza cu laptele rece, se pune la fiert la foc mic, pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca bine cu untul. Asamblam prajitura asa: ungem prima foaie cu crema, a doua cu gem, a treia foaie cu crema. Se lasa prajiturica sa se inmoaie pana a doua zi, se pudreaza si se portioneaza. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii