Se freaca zaharul cu galbenusurile,se incorporeaza untul moale si se adauga cacaua.Se toarna laptele in care s-a dizolvat cafeaua solubila,se pune faina cu praful de copt ,se amesteca si la final se incorporeaza albusurile batute.
Se amesteca branza dulce cu zaharul,ouale si esenta de vanilie.Se toarna trei sferturi din aluatul cu cacao intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor pentru 10 minute.Se scoate tava ,se intinde crema de branza,apoi se toarna restul de aluat si se da la cuptor pentru 25-35 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii