Se bat ouale cu zahar, iaurt si scortisoara. Se inglobeaza faina, amestecata cu praf de copt si fulgi de cocos. Se lasa sa se scurga ananasul. Cuptorul se incinge la 180 C. Aluatul se repartizeaza uniform pe o tava unsa si se aseaza deasupra rondelele de ananas, la distanta egala unele de altele.
Se prepara aluatul crocant: Se framanta cu varful degetelor faina cu fulgi de cocos, zahar tos, zahar vanilat si unt. Aluatul se repartizeaza uniform pe prajitura. Se coace la cuptor aprox. 35 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii si se serveste presarat cu zahar pudra, scortisoara, fructe sau frisca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii