Autor:
LUBITA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 aprilie 2011
Ingrediente
6oua,300g margarina,300g zahar,3oog faina,300g nuca macinata,1cana cu zahar pudra,1lingura cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Albusurile batute spuma cu putina sare,zahar,margarina la temperatura camerei iar la final se adauga faina si nuca;se pune compozitia intr-o tava de dimensiuni mici,tapetata cu hartie de copt si se tine la cuptor 15-20min la temperatura medie;intre timp,se pregateste glazura frecand galbenusurile cu cana de zahar si cacao,se scoate tava din cuptor,se toarna glazura deasupra si se mai tine 10-15min depinde de cuptor;se taie si se pudreaza rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura chinezoaica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Blatul:
Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca
Blatul:
Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pudra pana se face o spuma.
Albusurile
8 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate