Se face un blat alb din ingerdientele de mai sus, se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Din lapte, amestecat cu cacao, zahar vanilat, albusuri batute spuma,zahar si faina se face blatul maro care se pune peste cel alb, si se amesteca cu o furculita cu cel alb.
Se coace in cuptorul incins, 15 min la foc tare si inca 20 min la foc mic. Se scoate afara, se stropeste cu apa, se acopera cu un prosop.
Intre timp se scot simburii de la cirese, si se pune zaharul peste ele.
Se face budinca, se amesteca pina se raceste, iar cind e aproape rece, nu de tot, se amesteca (cu mixerul) cu untul pina se obtine o crema spumoasa.
Se ia blatul, se insiropeaza cu siropul din cirese, se aseaza ciresele uniform iar peste cirese se pune crema.
Peste crema se pune glazura de cacao.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii