Se face un blat alb din ingerdientele de mai sus, se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Din lapte, amestecat cu cacao, zahar vanilat, albusuri batute spuma,zahar si faina se face blatul maro care se pune peste cel alb, si se amesteca cu o furculita cu cel alb.
Se coace in cuptorul incins, 15 min la foc tare si inca 20 min la foc mic. Se scoate afara, se stropeste cu apa, se acopera cu un prosop.
Intre timp se scot simburii de la cirese, si se pune zaharul peste ele.
Se face budinca, se amesteca pina se raceste, iar cind e aproape rece, nu de tot, se amesteca (cu mixerul) cu untul pina se obtine o crema spumoasa.
Se ia blatul, se insiropeaza cu siropul din cirese, se aseaza ciresele uniform iar peste cirese se pune crema.
Peste crema se pune glazura de cacao.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii