Se bat albusurile spuma, apoi se adauga putin cate putin zaharul si se bat pana se obtine o spuma lucioasa.
Se adauga faina, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, coaja de lamaie, amestecul de rahat, nuci si stafide si se amesteca usor.
Se coace intr-o forma cu hartie de copt la foc potrivit cam 45 de min (se face testul cu scobitoarea).
Cand e gata racita se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta am preluat-o de la Laura Sava si i-am facut cateva modificari. E super buna de facut mai ales atunci cand nu aveti ce face cu albusurile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii