Blatul: se bat spuma tare 4 albusuri, 5 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste, se adauga pe rand galbenusurile apoi cacao si faina prospat cernute. Se introduce in cuptorul incins intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt.
Bezea: se bat spuma tare albusurile cu zaharul si se adauga peste blatul pe jumatate copt si se continua coacerea in cuptorul cu foc minim pana bezeaua este intarita
crema:se prepara din untul frecat spuma amestecat cu ciocolata topita
Asamblare: peste blatul cu bezea racit se pune crema si se acopera cu frisca batuta si se decoreaza cu cicolata rasa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii