Blat:
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare.Dupa ce s-a intarit spuma adaugam zaharul,apoi pe rand galbenusurile,esenta de rom,cacaoa,nuca si faina amestecata cu praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 de minute.
In tot acest timp pregatim cele 2 creme.
Galbenusurile le amestecam cu zaharul,amestecand pana devin ca o crema.Adaugam faina \"desfacuta\" cu laptele rece si omogenizam.
Punem compozitia la baie de aburi si amestecam pana se ingroasa.Lasam la racit.Cand s-a racorit,adaugam untul frecat spuma si omogenizam,dupa care impartim crema obtinuta in 2 parti egale.
In jumatate adaugam zaharul vanilat,iar in cealalta cacaoa.
Blatul copt si racit il punem pe un platou si repartizam peste el crema de vanilie.
Acoperim cu biscuitii inmuiati in laptele cu Nesquik,apoi crema cu cacao.
Dam prajitura la rece pentru cateva ore,dupa care o portionam.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii