Ingrediente
Pentru blat avem nevoie de:, 6 albusuri, 100 g zahar, 100 g nuca de cocos, esenta de vanilie, , Pentru crema avem nevoie de:, 1 plic Crem Ole de vanilie, 250 ml frisca lichida, 150 ml lapte rece
Dificultate: Medie | Timp: 2h
13 voturi
Mod de preparare
Adaugam si nuca de cocos si o incorporam usor cu o lingura.
Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mic,cu usa cuptorului deschisa,pana se usuca si incepe sa se rumeneasca usor.
Crema:
Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o crema consistenta,ce o repartizam uniform peste blatul de cocos.
Se \"orneaza\" :)) cu 50 g ciocolata topita si se da la rece pentru 2 ore,dupa care se portioneaza.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010
Delicioasa