Ingrediente
blat:400 gr faina,3 galbenusuri,250 gr unt, linguri frisca lichida,100 gr zahar,4 linguri cacao,1 plic praf de copt,1 praf de sare, crema:5 oua,1 kg branza dulce,100 ml smantana dulce,150 gr iaurt,2 budinci vanilie,75 gr zahar,coaja rasa de lamaie,1 galbenus,4 linguri frisca lichida
Dificultate: Medie | Timp: 1h 45 min
5 voturi
Mod de preparare
Ptr crema se separa ouale.Galbenusurile se amesteca cu branza,iaurtul,praful de budinca si coaja de lamaie.Albusurile se bat spuma cu zahar si se adauga la crema.
Cuptorul sse incinge la 180 grade.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se intinde o foaie din 2/3 din cantitatea de aluatsi se pune in tava.Se repartizeazadeasupra crema.Restul de aluat se rupe uniform si se repartizeaza peste crema.Se coace cca 40 min.Se bate galbenusul cu frisca lichida si se unge prajitura.Se mai coace cca. 15 min.Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca dupa care se taie in bucati.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Mie mi se pare ca s-au incurcat pozele, pare a fi in poza nr 8 o prajitura cu visine, Sidy are dreptate pozele nu sunt clare, nu prea se stie ce e acolo.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Mie mi se pare ca s-au incurcat pozele, pare a fi in poza nr 8 o prajitura cu visine, Sidy are dreptate pozele nu sunt clare, nu prea se stie ce e acolo.
Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010
Trebuie sa fie delicioasa.... Incearca sa faci mai multa lumina cand faci pozele....sunt prea intunecate asa !
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010
Delicioasa