Prajitura cu branza si caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu branza si caise

Ingrediente

  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 6 linguri apa fiarta
  • - 6 linguri de ulei
  • - 12 linguri de faina
  • - 1 praf de copt
  • - 500 g branza de vaci
  • - 200 g zahar pudra
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic budinca de vanilie
  • - 500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri (restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta, faina, uleiul si praful de copt. Se amesteca bine pentru o omogenizare completa. Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus. Deasupra se aseaza fructe (dupa preferinta fiecaruia - eu  am pus caise) proaspete sau din compot.

Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri, zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca. Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.

Se da la cuptor pentru circa 20-25 min.

Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise