Prajitura cu cacao si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu cacao si branza

Ingrediente

  • Blat::
  • 5 oua
  • 15 linguri de zahar
  • 15 linguri de ulei
  • 15 linguri de lapte
  • 15 linguri de faina
  • 1 lingura de cacao cu varf
  • 3/4 praf de copt dintr-un pachetel
  • Umplutura::
  • 700g branza de vaca
  • 7 linguri de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri rase de faina
  • 2 linguri gris
  • 1/4 praf de copt dintr-un pachetel
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Batem cu mixerul ouale si zaharul adaugat pe rand, apoi adaugam uleiul dupa care se bate continuu. Se adauga laptele alternand continuu cu faina, praful de copt si cacaoa. Se amesteca bine.

Branza se amesteca bine cu ingredientele.

Se pune in tava 1/2 dn compozitia de blat apoi se pune branza si restul de compozitie pt blat..

enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise