Se amesteca bine ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat, apoi laptele, amoniacul stins, cateva picaturi de esenta si faina.
Se obtine un aluat potrivit de moale.
Se tapeteaza tava cu unt si faina, se pune aluatul, se baga la cuptorul incalzit in prealabil, se lasa 2-3 minute.
Se scoate din cuptor si se pun caisele si apoi se baga din nou la cuptor pana se coace.
Dupa ce se raceste puteti adauga glazura de ciocolata sau frisca.
E delicioasa!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii