Reteta de prajitura cu caise.
Se mixeaza intr-un bol galbenusurile cu 6 linguri de apa rece cateva minute, pana se omogenizeaza bine.
Se adauga zaharul si se amesteca bine, apoi se toarna in ploaie faina cernuta, la urma albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia in tava cu diametrul de 25 de cm si deasupra se pun fructele.
Se coace la cuptorul preincalzit, 35-40 de minute. la 180 de grade C.
Cand este gata se pudreaza cu zahar si se taie in forma dorita.
Sau o puteti manca cat este calduta cu un glob de ingetata de vanilie. De asemeni este delicioasa si cu un topping de sos caramel. Pofta buna!
Reteta sosului caramel o gasiti aici >>> https://www.gustos.ro/retete-culinare/sos-caramel-2.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii