Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare.
•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos.
•Dupa ce s-au incorporat bine, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie.
•Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu foaie de pergament.
•Fructele curatate si scurse de zeama, se imprastie peste aluat, apoi se presară fulgii de migdale.
•Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 30 de minute.
•Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se pudreaza cu zahar praf vanilinat.
•Spor si pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii