PENTRU BLAT:
1 - Bati albusurile spuma cu zahar
2 - Adaugi galbenusurile, margarina topita si racita, esenta (rom), praful de copt, incorporezi usor faina apoi adaugi cacaua .
3 - Torni aluatul intr-o tava cu hartie de copt . Coci la foc mic 40 mic.
CREMA ALBA:
1 - Branza scursa bine si frecata cu zaharul si esenta (vanilie).
2 - Bati frisca lichida cu mixerul si o amesteci cu gelatina (preparata si rece)
3 - Se amesteca frisca si branza la un loc.
SIROP:
1 - Se fierbe apa cu zaharul, cu esenta , si cu coaja de portocal rasa timp de 15 minute.
CREMA NEAGRA:
1 - Untul cu zaharul le pui la foc foarte mic, adaugi esenta, laptele si ciocolata de menaj si omogenizezi bine crema.
2 - Pui crema la rece pana devine consistenta .
Blatul rece se taie in doua insiropezi , ungi prima parte cu putina crema de ciocolata , pui 3/4 din crema de branza (crema alba) , din nou ciocolata , se aseaza a doua jumatate de blat insiropat iar deasupra crema alba ramasa.
*Daca vrei adaugi ca decoratiune fulgi de ciocolata neagra*
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii