Ingrediente
-5 oua, -200 ml ulei, -200 ml lapte, -300 g zahar tos, -350 g faina, -2 lingurite de praf de copt, -arome(coaja de lamie,esenta de vanilie,esenta de rom…), -cca750 g de cirese(cintarite,fara simbure)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
17 voturi
Mod de preparare
La sfirsit se pune laptele alternat cu faina(cernut cu praful de copt),mestecind,usor,nu mixind.
Intr-o tava,cu hirtie de copt(sau unsa cu unt si tapetata cu faina),se pune compozitia,peste care,se aranjeaza ciresele.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil,la cca 150 de grade,cam 35-40 de minute.
Cind e rece,se taie patrate.
Sidy (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011
Minunata ...pufosenia asta Camy !!! Sunt convinsa ca este delicioasa... Bravo tie ! Imi era dor de retetele tale...
LUBITA (Chef de cuisine) , 17 iulie 2011
Pufoasa si delicioasa prajiturica;o voi face si eu
mihai (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011
Mmmmm! Ce imi plac! Trimite-mi cateva in Dublin, suport eu cheltuielile de posta.*****
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011
Ce gustoasa Cami si ce bine arata! Am postat acum o ora un comentariu dar vad ca nu este.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011
Forte bine arata Cami, e una din parajiturile preferate.