Puneti la fiert laptele, zaharul, untul si cacaua. Amestecati continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza. Dupa ce a fiert,luati din aceasta compozitie 10 linguri in care se adaugati putina esenta de rom.Aceasta va fi glazura.
Separati galbenusurile de albusuri.Albusurile le bateti spuma.
Lasati compozitia sa se raceasca bine,apoi adaugati galbenusurile.Dupa ce le incorporati in compozitie, adaugati faina amestecata cu praful de copt.La final puneti treptat (cate o lingura)albusurile batute spuma.
Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie pentru copt puneti jumatate din compozitie,un strat de cirese,apoi restul de compozitie si terminati cu strat de cirese.
Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade, ~ 60 minute.
Dupa ce ati scos prajitura din cuptor puneti glazura uniform.
Se taie numai dupa ce s-a racit foarte bine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii