Puneti la fiert laptele, zaharul, untul si cacaua. Amestecati continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza. Dupa ce a fiert,luati din aceasta compozitie 10 linguri in care se adaugati putina esenta de rom.Aceasta va fi glazura.
Separati galbenusurile de albusuri.Albusurile le bateti spuma.
Lasati compozitia sa se raceasca bine,apoi adaugati galbenusurile.Dupa ce le incorporati in compozitie, adaugati faina amestecata cu praful de copt.La final puneti treptat (cate o lingura)albusurile batute spuma.
Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie pentru copt puneti jumatate din compozitie,un strat de cirese,apoi restul de compozitie si terminati cu strat de cirese.
Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade, ~ 60 minute.
Dupa ce ati scos prajitura din cuptor puneti glazura uniform.
Se taie numai dupa ce s-a racit foarte bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii